A DreamFit célja

 2015.07.28. 12:45

Egyre többen és többen figyelnek oda a helyes étkezésre és a rendszeres mozgás fontosságára. Kismillió oldal foglalkozik a különféle diéták bemutatásával és napról napra bukkannak fel újabbnál újabb csodaszerként beállított termékek, amelyek gyors eredményeket ígérnek. Sajnos azonban a hosszútávú sikerhez nem elég kampányszerűen hozzányúlni egy-egy diétához, vagy egy-egy táplálékkiegészítőhöz. A rengeteg egészséges életmóddal foglalkozó portál elég eszközt és stratégiát ad a kezünkbe, hogy az ember tényleg szinte mindent megtanuljon arról, mit mikor "kell" enni, melyik mozgásforma milyen eredményekhez vezethet, azonban nem találtam olyan portált, amely kifejezetten, módszerektől, és eredményektől függetlenül foglalkozna azzal, ami mindennek az alapja: Az emberi tényező. A DreamFit blog az emberi tényezőkre koncentrál. Akaraterő, kitartás, Inspiráció, Ösztönzés, Motiváció, olyan dolgokkal, amelyekkel mindenki aki elindul az úton találkozik. Olyan dolgokkal, amelyek nélkül a legügyesebben összeállított étrend és edzés terv is csak egy darab fecni marad.

A DreamFit, mint blog

A blog célja nem más, hogy megmutassuk: ha meg van az álom, célokká formálva már csak Rajtunk, akaratunkon és a befektetett energiánkon múlik, hogy elérjük-e őket. Céloktól, módszertől (étkezés, edzés), családi háttértől, kortól és nemtől függetlenül találhatsz itt bemutatkozókat, olyanoktól, akik megjárták már a saját útjukat.


A DreamFit, mint inspirációforrás

A DreamFit inspirációs blog, a célja tehát hogy Neked, olvasónak, szellemi táplálékul szolgáljon és segítsen elhinni azt, hogy Te is képes vagy rá! Mindegy, hogy csak el akarod-e kezdeni, vagy épp az úton vagy. Álmodd újra magad, segítünk!


A DreamFit, mint közösség

Az blogon szereplő Hősök különböző emberek ugyan, de jócskán van bennük közös:
1. Hétköznapi emberek, mint Te meg én
2. Hisznek magukban
3. Hisznek az álmaik megvalósulásában
4. Felismerték, hogy a változásért tenni kell
5. Nyitottak és empatikusak embertársaikkal szemben
6. Segítőkészek, támogatóak

Hisszük, hogy eredményeik és munkájuk elismerésre kerül. A célunk tehát egy egymást elismerésben részesítő, ösztönző, inspiráló, egymás támogatására épülő közösség kialakítása, legyen szó a DreamFit hősökről

A bejegyzés trackback címe:

https://dreamfit.blog.hu/api/trackback/id/tr666556743
süti beállítások módosítása